Vi är ambassadörer för K9 Competition och alla våra hundar badas och trimmas med hjälp av deras produkter

Jag heter Gabriella och bor med min familj och våra hundar i en villa i utkanten av Gällivare. Jag jobbar som sjuksköterska men fritiden ägnas nästan till 100% åt hundintresset. Jag är ordförande i Norra Norrbottens kennelklubb och vice ordförande i Cavaliersällskapet, vilket tar en hel del tid i anspråk. Vi jagar och är även på utställningar land och rike runt. Våra hundar är i första hand familjemedlemmar och våra avelsmål att ta fram trevliga och sunda hundar, med god funktionell exteriör. Vi följer SKK:s och rasklubbarnas rekommendationer gällande rasernas hälsoprogram.

 

Jag är född och uppvuxen med irländska settrar i hemmet. Irländarna mina föräldrar hade hemma användes i huvudsak till jakt men även någon utställning och valpkull blev det. Första egna irländaren köpte jag 1998 från Torneälvens kennel och efter henne har det kommit in ytterligare ett gäng irländare i min familj och jag kan inte tänka mig ett liv utan dessa underbara hundar.


Den första cavalieren gjorde entré i mitt liv 1985 och efter det har det rullat på. Första cavalieren var en ettårig rubytik som tog mitt hjärta med storm, detta är en av de mest älskvärda hundraserna som finns. Cavalieren är en liten hund som rymmer mycket kärlek.